7 oktober 2018

Locatie: Evoluon
Datum: 7 oktober 2018

Philips Harmonie speelt Spaanse componisten

Op zondag 7 oktober zijn bekende Spaanse pasodobles te beluisteren ter ere van de grote Spaanse gemeenschap in Eindhoven. Bizet, Navarro en da Falla zijn enkele van de bekende componisten die deze middag voorbijkomen. Opzwepende  muziek die uitnodigen tot een Spaanse dans, maar ook ontroerende melodieën. Een inspirerend concert dat uitgevoerd wordt  door de Philips Harmonie onder leiding van de chefdirigent Matty Cilissen en met medewerking van de sopraan zangeres Franka van Dommelen.

Sinds april 2018 repeteert het orkest op maandagavond in het mooiste gebouw van Eindhoven en op zondagmiddag 7 oktober speelt het orkest haar eerste concert in de koepel van het Evoluon.

Kom nog even nagenieten van de zomer in Spaanse sferen.

Aanvang zondag 7 oktober 15.00 uur.

Locatie: Evoluon, Noord Brabantlaan 1A Eindhoven

Kaarten €5 aan de kassa,  kinderen t/m 12 jaar gratis entree.

Een bericht voor de vrienden van de Philips Harmonie:

Met u is gecommuniceerd dat u via de website een toegangskaart kunt bestellen. Voor dit concert kunt u alleen een toegangskaart kopen aan de kassa in het Evoluon.

We hopen op uw begrip.

Download hier de flyer:

flyer evoluonconcert 2018.pdf

Franka van Dommelen is in binnen- en buitenland actief als opera- en concertzangeres en verleent regelmatig haar medewerking als solist. Hierbij brengt zij een veelzijdig repertoire ten gehore, zoals oratorium, lied, opera, operette, musical en hedendaagse muziek.