Word vriend of sponsor

De Philips Harmonie ontvangt jaarlijks financiële ondersteuning van Philips Nederland en subsidie van de gemeente Eindhoven. De muzikanten dragen bij met contributie en vele uren als vrijwilliger. Daarnaast kunnen we rekenen op ondersteuning van sponsors en vrienden. Dankzij hun financiële steun kunnen we extra investeren in vernieuwende en inspirerende programma’s. Dat doen we voor een breed publiek en voor bijzondere gelegenheden in de regio Eindhoven en daarbuiten. Ook jouw steun waarderen we zeer!

 

Vriend worden?


Stichting Vrienden van de Philips Harmonie bestaat uit muziekliefhebbers die het orkest een warm hart toedragen. Met hun financiële steun kunnen we vernieuwende en bevlogen programma’s ontwikkelen. Dat doen we voor een breed publiek en voor bijzondere gelegenheden in de regio Eindhoven en daarbuiten. 


Ook vriend worden?

Maak dan eenmalig een  bedrag over naar Stichting Vrienden van de Philips Harmonie via onderstaande doneer button. Je bent  dan meteen geregistreerd als vriend. Je ontvangt via e-mail een  bevestiging. Je geniet van extra voordeel bij de kaartverkoop en als je  dat wilt, houden we je op de hoogte van al onze activiteiten. Hoe meer  je bijdraagt, des te meer voordelen je hebt.

Na een jaar van deze donatie sturen we je informatie of je weer wilt bijdragen. Je kan dan zelf bepalen of je ons blijft steunen.


Je kan ook een bedrag over maken via IBAN nummer: NL38 INGB 0001 2204 69 met vermelding van naam en adres, dan ontvangt je van ons een schriftelijke bevestiging.


Bekijk de voordelen

Vriend Lento
Vriend Andante
vriend Allegro
Vriend Presto
Jaarlijkse bijdrage
€25
€50
€100
vanaf €200
Per concert 2 toegangskaarten met vriendenkorting
X
X
Per concert 4 toegangskaarten met
vriendenkorting
X


Per concert 8 toegangskaarten met vrienden korting


X
Naamsvermelding op website (indien gewenst)
X
X
Meet & Greet nieuwjaarsconcert


X
X
X

Meer  weten? Neem dan contact op met Willem Knapen via knapenw@gmail.com, 

of  bel hem: +31 653 79 66 22. Willem Knapen informeert je graag over de  mogelijkheden.  


Sponsor worden?

Als sponsor draag je rechtstreeks bij aan de financiële ruimte van de Philips Harmonie. Alle sponsors vermelden we op onze website. We hebben verschillende sponsormogelijkheden:


Bekijk de voordelen

Sponsor
Hoofd Sponsor
Premium Sponsor
Jaarlijkse bijdrage
Vanaf €300
Vanaf €1000
Vanaf €2000
Je ontvangt een periodieke nieuwsbrief
X
X
X
Openingstoespraak concert namens Sponsor


X
Uitnodiging Meet & Greet Nieuwjaarsconcert
X
X
X
Vermelding op sponsorbanner
X
X
X
Bedrijfslogo op Website Philips Harmonie
X
X
X
Per concert 2 gratis toegangskaarten op aanvraag
X


Per concert 4 gratis toegangskaarten op aanvraag

X

Per concert 10 gratis toegangskaarten op aanvraag


X
Voucher voor Serenade of optreden van een ensemble


X
Tegen kostprijs een concert of optreden verzorgen 

X
X
Adopteren van een project gekoppeld aan uw bedrijfsnaam


X

Meer weten? Neem dan contact op met Jan van Moorsel via jvanmoorsel@philipsharmonie.nl, of bel hem: +31 653 96 76 48. Jan informeert je graag over de mogelijkheden.Sponsor gratis de Philips Harmonie

Met SponsorKliks kunt u ook een financiële bijdrage leveren aan de Philips Harmonie, zonder dat het u een cent extra kost! Voorbeeld: reserveer een restaurant online via Dinnersite.nl of bestel online een pizza via o.a. Thuisbezorgd en de Philips Harmonie ontvangt geld in de clubkas. Dit geldt ook voor uw aankopen via internet.


Hoe werkt het?

Wilt u de Philips Harmonie gratis sponsoren? Zorg er dan voor dat u voortaan uw online aankopen doet via onze SponsorKlikspagina. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks.nl wordt gedaan. Een groot deel van deze commissie wordt daarna gestort op de rekening van de Philips Harmonie. Of u nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of u gaat via SponsorKliks.nl naar de site van Bol.com, u betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval profiteert de Philips Harmonie er direct van!