Word vriend of sponsor

De Philips Harmonie ontvangt jaarlijks financiële ondersteuning van Philips Nederland en subsidie van de gemeente Eindhoven. De muzikanten dragen bij met contributie en vele uren als vrijwilliger. Daarnaast kunnen we rekenen op ondersteuning van sponsors en vrienden. Dankzij hun financiële steun kunnen we extra investeren in vernieuwende en inspirerende programma’s. Dat doen we voor een breed publiek en voor bijzondere gelegenheden in de regio Eindhoven en daarbuiten. Ook jouw steun waarderen we zeer!

Vriend worden?

Stichting Vrienden van de Philips Harmonie bestaat uit muziekliefhebbers die het orkest een warm hart toedragen. Met hun financiële steun kunnen we vernieuwende en bevlogen programma’s ontwikkelen. Dat doen we voor een breed publiek en voor bijzondere gelegenheden in de regio Eindhoven en daarbuiten.

Ook vriend worden?

Maak dan eenmalig een  bedrag over naar Stichting Vrienden van de Philips Harmonie. Je bent  dan meteen geregistreerd als vriend. Je ontvangt via e-mail een  bevestiging. Je geniet van extra voordeel bij de kaartverkoop en als je  dat wilt, houden we je op de hoogte van al onze activiteiten. Hoe meer  je bijdraagt, des te meer voordelen je hebt.

Na een jaar van deze donatie sturen we je informatie of je weer wilt bijdragen. Je kan dan zelf bepalen of je ons blijft steunen.

Bekijk de voordelen

Vriend Lento
Vriend Andante
vriend Allegro
Vriend Presto
Jaarlijkse bijdrage
vanaf €200
Per concert 2 toegangskaarten met vriendenkorting

Per concert 4 toegangskaarten met
vriendenkorting

Per concert 8 toegangskaarten met vrienden korting

X
Naamsvermelding op website (indien gewenst)

Meet & Greet nieuwjaarsconcert

Meer  weten? Neem dan contact op met Willem Knapen via knapenw@gmail.com,

of  bel hem: +31 653 79 66 22. Willem informeert je graag over de  mogelijkheden.

Sponsor worden?

Als sponsor draag je rechtstreeks bij aan de financiële ruimte van de Philips Harmonie. Alle sponsors vermelden we op onze website. We hebben verschillende sponsormogelijkheden:

Bekijk de voordelen

Hoofd Sponsor
Premium Sponsor
Jaarlijkse bijdrage
Vanaf €300
Vanaf €1000
Vanaf €2000
Je ontvangt een periodieke nieuwsbrief
Openingstoespraak concert namens Sponsor

Uitnodiging Meet & Greet Nieuwjaarsconcert
Vermelding op sponsorbanner
Bedrijfslogo op Website Philips Harmonie
Per concert 2 gratis toegangskaarten

Per concert 4 gratis toegangskaarten

Per concert 10 gratis toegangskaarten

X
Voucher voor Serenade of optreden van een ensemble

X
Tegen kostprijs een concert of optreden verzorgen

X
Adopteren van een project gekoppeld n uw bedrijfsnaam

X

Meer weten? Neem dan contact op met Jan van Moorsel via jvanmoorsel@philipsharmonie.nl, of bel hem: +31 653 96 76 48. Jan informeert je graag over de mogelijkheden.