22 april 2019

Datum: 22 april 2019
Entree: v.a. € 17,00

Philips Harmonie i.s.m Sint Lucas

Op Paasmaandag is in het Muziekgebouw het project “Movies in Concert” te beluisteren. Een mooie samenwerking tussen de Philips Harmonie en het Sint Lucas Eindhoven. De Philips Harmonie zal onder leiding van Matty Cilissen filmmuziek laten horen van Charlie Chaplin tot Jurassic Park. De bijbehorende beelden worden door de studenten van de richting Audiovisuele Vormgeving van Sint Lucas verzorgd.

Het worden niet de standaard filmbeelden, maar de leerlingen mogen hun creativiteit helemaal benutten en zelf bedenken wat ze voelen bij de muziek en wat ze ons willen laten zien. Het zal dus een zeer verrassende middag worden.

In aanloop naar dit concert hebben de studenten een repetitie bezocht, en hebben enkele muzikanten een kijkje genomen bij de studenten.

Zoals gewend van de Philips Harmonie zal ook deze keer het orkest nog bijgestaan worden door diverse solisten, zowel zang als instrumentaal.

De aanvang van het concert is 15:00 uur

De locatie is het Muziekgebouw te Eindhoven

Kaartjes kosten € 17,00 via website van Muziekgebouw Eindhoven.